Логопед София Манолова

logopedist_sophia_manolova_logokids

 

Искате да се консултирате с логопед? Запазете своя час тук.

Казвам се София Манолова и съм логопед. Завършила съм  бакалавърска степен “Предучилищна и начална училищна педагогика” и магистърска степен “Комуникативни нарушения на развитието” в Пловдивски университет “Паисий Хилендарски”. По време на стажантската си практика имах възможността да се запозная и работя с много различни случаи.
Имам опит с деца като учител и логопед. Работя и специализирам с деца с: Артикулационни нарушения, Езикови нарушения, Аутизъм, ДЦП и др.

Много обичам да общувам с деца, а когато мога да им помогна и да реша техни проблеми, чувството на удовлетвореност още повече ме зарежда. Точно това харесвам в професията си. Тя е съвкупност от двете неща, които ме правят щастлива.
Всяко дете е различно и има специално място в нашия свят, а аз съм готова да подходя към всички с отдаденост, търпение и загриженост, така че да водят по-пълноценен живот.

 Преминала съм курс “Логопедична терапия при нарушения на оралномоторните и хранителни механизми” при Светлана Картунова и “Оценка на четенето /декодиране и разбиране/ и неговите нарушения при ученици от първи и втори клас” при д-р Катерина Щерева.
Стремя се ежедневно да се развивам , да обогатявам знанията и опита си и да се усъвършенствам в работата си като логопед, за да бъда максимално полезна на всяко едно дете, както и на родителите му.