Google Rating: 5.0 Потвърдени 17 мнения на наши клиенти

ревю клиент logokids pepa venkova

pepa venkova


Прекрасен човек и професионалист благодаря ти Гери . Препоръчвам горещо,тя печели сърцата на децата.


ревю клиент logokids Iva Grozeva

Iva Grozeva


Каквото и да кажа за Гери, ще бъде малко! Били сме и при други логопеди, но резултат не се е забелязвал. Тя просто намери подходящия подход към детето ни и резултатите не закъсняха. От най-зле говорещото дете в групата вече е сред най-добрите. Най-важното - винаги ходи с желание и няма търпение да дойде четвъртък, за да отидем да учим с Гери. А когато се наложи да не ходим е тъжен и все казва "Искам до Гери, обичам Гери!" ❤️


ревю клиент logokids Chris Kaboom

Chris Kaboom


Изключително доволни сме от логопед Бейчева. Детето ни (тогава на 2 години и 7-8 месеца), започна да заеква и да има трудности с говора. Още при първата ни консултация, Гергана локализира проблема - ставаше дума за юздичките на езика и горната устна.Изпрати ни материали по темата, посъветва ни как да прецедираме в бъдеще. В момента(няколко месеца по-късно), нямаме никакви проблеми с говора. Начетен, модерен, много внимателен и отзивчив логопед. Бих препоръчал с 2 ръце.


ревю клиент logokids Yanitsa Marinova

Yanitsa Marinova


Логопед Бейчева е прекрасен професионалист. Има индивидуален подход и бързо са на лице резултатите от работата. Родителят е информиран за всяка стъпка от терапията, а посещенията в кабинета са приключение за детето.


ревю клиент logokids Василка Първанова

Василка Първанова


Изключително доволна от работата на логопед Бейчева! Дъщеря ми имаше говорни нарушения,които доста бързо преодоля с помоща на г-жа Бейчева! Бъдете здрава и много успехи! Благодаря Ви :)


ревю клиент logokids Rayna Krasteva

Rayna Krasteva


Благодарим ти Гери! Радваме се че бяхме заедно толкова време. Благодарим за професионализма , приятелството и помощта която ни даде. 🌞🍀🐻


ревю клиент logokids Анета Попова

Анета Попова


Гергана Бейчева, е логопед, който преди всичко обича работата си и го прави с удоволствие.Изключителен професионализъм, безумно спокойна и търпелива.Освен логопед на детето ми тя е и терапефт на мен.Да познавате човек като нея е богатство.Благодаря ви, Гергана Бейчева, че ви има!


ревю клиент logokids Теодора Стоянова

Теодора Стоянова


Логопед Гергана Бейчева, СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРИМ, че сте толкова мила , внимателна, сърцата , позитивна ....СТРАХОТЕН ПРОФЕСИОНАЛИСТ.....БЛАГОДАРИМ, че освен на синът ми , обърнахте внимание и на дъщеря ми, която се оказа,че също има проблем . БЪДЕТЕ ЗДРАВА И ВСЕ ТАКА УСМИХНАТА....ДЕЦАТА ВИ ОБОЖАВАТ😍🌷🌷🌷🌷🌷🍀🍀🍀🍀🍀🌹🌹🌹🌹🌹😍


ревю клиент logokids Angelina Petrova

Angelina Petrova


Изключително сме доволни от работата и професионализма на логопед Гергана Бейчева! Синът ми беше много вдъхновен и ходеше с голямо желание и резултатът беше на лице! Препоръчвам сърдечно!